Aanwijzingen. Waarschuwingen. Assistentie.

Met trots presenteert Garmin haar nieuwste premium navigatietoestel: nüviCam. Met dit multifunctionele navigatietoestel, dat is voorzien van een 6-inch scherm met ondersteuning van zoomgebaren, ingebouwde dashcam, gedetailleerde kaarten met levenslang gratis updates1 en premium functies voor het waarschuwen van de bestuurder, brengt Garmin autonavigatie op een nog hoger niveau.

Premium functies voor het waarschuwen van de bestuurder

Dit draagbare nüviCam autonavigatietoestel, een van de meest complete in zijn klasse, is voorzien van uiterst geavanceerde functies om de bestuurder te helpen, functies die u gewoonlijk alleen in luxe auto's kunt aantreffen.

De functie Waarschuwing voor botsingen2 waarschuwt u als u te dicht op een wagen vóór u rijdt.

De functie Waarschuwing bij rijbaan wisselen2 waarschuwt als u van de weg dreigt te raken of op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer terecht dreigt te komen.

Premium ingebouwde Dash Cam.

De ingebouwde HD Dash Cam van de nüviCam biedt de bescherming van "een ooggetuige die nooit met zijn ogen knippert" en maakt automatisch video-opnamen van elke rit3 . In geval van een botsing zorgt de ongevallendetector (G-sensor) dat de videobestanden automatisch worden opgeslagen.
Meer informatie

Garmin Live Traffic verkeersinformatie via Smartphone Link4

Met de Garmin Live Traffic verkeersinformatie, die altijd beschikbaar is, elke minuut wordt bijgewerkt en verbeterde verkeersdekking biedt op landwegen en autowegen, kunt u ontspannen uw bestemming bereiken. Meer informatie

Bekijk de nüviCam in actie

Bekijk de video met een korte presentatie van de uitgebreide functies van de nüviCam, waarmee u op de weg beschikt over een extra paar ogen.
Start de video nu 

Garmin maakt gebruik van kaarten van HERE, voorheen bekend als NAVTEQ. HERE houdt onze kaarten up-to-date, accuraat en betrouwbaar met 2,7 miljoen wijzigingen per dag.